TROUWVIDEO
SPANJE & NEDERLAND
FOTO & VIDEO

Naast bruidsfotografie bieden wij vanaf dit jaar ook video aan! Het complimenteert onze fotografie en stijl. Het grote voordeel is dat alle communicatie via ons gaat en er geen andere professionals hoeven te worden ingehuurd. De trouwvideo is een dynamische, moderne en filmische impressie van jullie trouwdag van ongeveer 3-5 minuten. Voor dit jaar hebben hebben wij de foto en video collectie samengesteld.

FILMISCHE TROUWVIDEO

In 2019 introduceren wij ons nieuwe trouwvideo concept, het is een filmische impressie met alle speciale en mooie momenten. Het is modern, dynamisch en het past perfect gecombineerd met onze trouw fotografie. Wij bieden foto en video aan zodat er geen andere professionals ingehuurd hoeven te worden voor jullie trouwdag. Het is minder stressvol en wij zijn dan de enige die alles vastleggen. Wij zijn net yin & yang dus de perfectie foto en video combinatie voor jullie bruiloft.

LA CASA DE LA MAR, VALENCIA

Het is één van onze favoriete locaties in Valencia, Patacona. Een mooie boulevard omringd met palmbomen aan het strand. Wij Stand up paddelen, kitesurfen en surfen hier.

TULPEN VELDEN & AMSTERDAM

We hebben een korte video gemaakt van de ontzettend mooie tulpen velden & Amsterdam. Er zijn veel leuke projecten in het vooruitzicht en kijken ernaar uit om dit hier te delen.

GET TO KNOW US

We photograph intimate weddings & elopements throughout Spain and the Netherlands.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

@ROXANDSAN

Menu