Strand Loveshoot Noordwijk aan Zee | Simone & Aaron

Loveshoot Noordwijk Strand

Beach Loveshoot Noordwijk

Wij hebben Aaron & Simone ontmoet op de bruiloft van Carrie & Mischa, in Toscana Italië. Een paar maanden na deze trouwerij kregen wij een mail met als onderwerp “ we love your style “!.. Met veel enthousiasme hebben wij deze mail gelezen, ze zijn onder de indruk van onze onopvallende manier van werken en onze bruidsfotografie & Highlights of the day video stijl.

De loveshoot stond gepland een week eerder maar door het regenachtige weer hebben we de Engagement shoot een week verplaatst. Door het Flexible handelen hebben we een prachtig zonnige dag uitgezocht en Aaron & Simone hebben ons verwend in hun lounge tuin in Noordwijk met een heerlijke pasta a la Aaron.

We begonnen de Loveshoot in de Voorstraat te Noordwijk, een mooie authentieke straat met vele oude huizen, omringd met mooie bomen. Het tweede deel van de Loveshoot vond plaats op het prachtige strand van Noordwijk, terwijl Aaron & Simone zich verkleedde  in hun stylish zomer outfits, kwam Cooper in beeld, deze levendige lieve hond had geen probleem om voor onze camera’s te poseren.

We vonden een mooie plek in de duinen voor een picnic , op deze plek schonk Aaron een glaasje wijn in om op de liefde te toosten. Het was een hele gezellige dag vol met originele details, natuurlijke momenten en veel liefde. Wij kijken uit naar de Bruiloft van Aaron & Simone op Landgoed Rhederoord, waar wij de trouwfotografie & video te verzorgen.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

@ROXANDSAN

Menu