Styled Vintage Loveshoot

Jeanine & Yetzo wilden een Styled Vintage Loveshoot en waar kun je dit beter doen dan rondom de Zaanse Schans dichtbij Amsterdam. Deze lokatie zit vol met Oud Hollandsche houten molens, huizen en oude loopbruggen uit de 18e en 19e eeuw.

Styled Vintage Loveshoot

Voordat een loveshoot plaatsvindt sturen wij altijd een pdf met tips over bijvoorbeeld,  haar, make up & styling. Jeanine heeft er voor gezorgd dat zij en Yetzo een gestylde retro look hadden die helemaal bij ze past. Ondanks het drukke werkschema van hebben Jeanine & Yetzo veel veel tijd in alle details gestoken. Make-up is gedaan door Pim Menco.  Het haar is gedaan door La fee Verte. 

Jeanine & Yetzo vertelde ons over het thema van hun bruiloft vandaar ook de decoratieve vintage koffers. Het boeket heeft Yetzo zelf gestyled wachtend op Jeanine bij de kapper. We spraken aan het einde van de dag af bij de Zaanse Schans zodat we de zon langzaam konden zien zakken achter de Horizon wat een mooi zacht licht geeft, en dus ideaal voor ons al fotografen om met dit mooie natuurlijke licht te werken. De Styled Vintage Loveshoot was voor ons een groot succes, ondanks dat het een Styled Vintage Loveshoot was was de insteek om het zo spontaan mogelijk te houden wat bij Yetzo & Jeanine past. Een Styled Vintage Loveshoot is zeker iets wat we in de toekomst nog een keer zullen doen.

Het was een hele relaxte en bovendien gezellige middag, de Zaanse Schans was geweldig voor een Engagement / Loveshoot dichtbij Amsterdam. Tijdens de loveshoot kregen we alle details te horen over de aanstaande bruiloft.

Jeanine had alles tot in de puntjes geregeld en wij kregen van haar het draaiboek van hun trouwdag!… Dit gaf ons een goede inkijk op de toekomstige trouwdag, op deze manier kunnen wij onszelf goed voorbereiden.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

@ROXANDSAN

Menu