#5 TIPS ALS JE GAAT TROUWEN IN SPANJE

TROUWEN IN
SPANJE

Wij weten uit ervaring dat het plannen van een bruiloft overweldigend en tijdrovend kan zijn. Helemaal als je vanuit Nederland je bruiloft in Spanje aan het plannen bent. Het komt uiteindelijk neer op prioriteiten stellen en de juiste beslissingen nemen zodat jullie de mooiste dag, nooit zullen vergeten.

#1 HOE ZOEK IK MIJN TROUWLOCATIE UIT?

Wat voor soort bruiloft ben je aan het plannen? Zijn er kinderen? Wil je een mooi uitzicht? Maak een korte lijst met praktische aspecten die belangrijk voor jullie zijn! Spanje is zo divers daarom is het eigenlijk des te makkelijker om een trouwlocatie uit te zoeken. Maak van te voren een lijst met je favoriete trouwlocaties in Spanje, het is dan misschien voor de hand liggend maar bezoek altijd de locatie voordat je boekt. Als je een intieme bruiloft organiseert, zijn er veel indrukwekkende villa’s met zwembad te vinden! De sites van Airbnb of booking.com kan je goed opweg helpen om de juiste locatie te vinden.

#2 Wat maakt jullie gelukkig?

We hebben zoveel trouwerijen gezien waar de echtparen hun ouders of grootouders probeerden te pleasen. Houd rekening met ze maar vergeet niet, dit is jullie grote dag! Doe wat je wilt en hoe je het wilt! Wees niet gestresst als zaken niet zo gaan als gepland of als deze uitlopen, je gasten wachten op je! Ze zijn er uiteindelijk voor jullie geluk, jullie zijn de sterren van de show!

#3 Wanneer willen jullie gaan trouwen?

Spanje heeft zoveel zonnige dagen, er zijn genoeg trouwbestemmingen waar het het hele jaar zonnig is zoals, Valencia, Alicante, Ibiza, Tarifa, Mallorca, Malaga etc. Waarschijnlijk zal jullie bruiloft buiten plaats vinden onder de zon, dat is het grootste voordeel om je bruiloft in Spanje te organiseren. Maar denk wel aan de timing, als je trouwceremony in juli om 14:00 begint kan het zomaar 40 graden zijn. Het laatste wat je wilt is oncomfortabel zijn door de warmte. Zonsondergang is in juli rond 21:30 dus 19:00 kan een perfect tijdstip zijn zodat het cocktailuurtje verlicht zal zijn met prachtige oranje kleuren.

#4 Trouw ceremonie organiseren.

Uiteraard hangt jullie trouwdag af van hoe jullie het voor ogen hebben! Veel van onze bruidsparen hebben ervoor gekozen om het papierwerk in Nederland af te handelen en de ceremonie met intimi in Spanje te organiseren. Een gezellig, welbespraakt familielid, wordt gevraagd om de ceremoniemeester te zijn. Op deze manier wordt de ceremonie losser en intiemer ipv onpersoonlijk. Als je een Villa afhuurt en je verblijft daar dan is het makkelijkst om alles een paar dagen van te voren in te delen en zorg dat je niets op de dag zelf hoeft te doen. No stress!

#5 Wie gaat onze bruidsfoto's maken?

Het is vrij simpel, als je de website van een trouwfotograaf bekijkt en je vindt het mooi wat je ziet en ze reflecteren de visie die je voor ogen hebt, heb je eigenlijk al de juiste match gevonden. Wij geven altijd als advies, als ons werk je aanspreekt en je deelt onze visie dan zijn we een match. De stijl die je op onze website ziet, zo zullen jullie foto’s er ook uitgaan zien, uiteraard niet hetzelfde maar wel de stijl ervan. Wij maken veel gebruik van de zon, palmbomen, bergen, strand en zee. Zijn jullie nu opzoek naar een bruidsfotograaf in Spanje, vertel ons iets over jullie dag en laten we van ideeën wisselen.

#6 video!

“ Wij hebben zoveel spijt dat we geen video van onze bruiloft hebben “ Dit hebben wij al heel vaak gehoord. Naas trouw fotografie bieden wij ook video aan! Het is een filmische impressie van jullie trouwdag. Als trouwfotografen en videografen willen wij iets heel speciaals aanbieden voor een geweldige prijs. We hebben onze twee speciale producten gecombineerd en hebben een uniek concept gecreëerd, The Photo & Video Collection.

TROUWFOTOGRAAF

SPANJE & AMSTERDAM

GET TO KNOW US

We photograph intimate weddings & elopements throughout Spain and the Netherlands.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

@ROXANDSAN

Menu