Elopement & Intieme Bruiloften

BRUIDSFOTOGRAAF

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een intieme bruiloft of een Elopement. Een intieme bruiloft of Elopement is voor ons ontzettend waardevol omdat wij de trouwerij op een mooie en liefdevolle manier kunnen vastleggen. De ambiance tijdens een intieme bruiloft is voor ons heel belangrijk omdat wij meer contact kunnen leggen met het bruidspaar en de gasten, wat weer terug te zien is in de spontane foto’s.

Wij houden van bruiloften met veel aandacht voor details en design maar het allerbelangrijkste voor ons is het bruidspaar en alle mooie momenten. Vol geplande schema’s zijn zonde van je bruiloft, het gaat zoals het gaat en je moet er de tijd voor nemen. Je trouwt ook maar één keer dus maak het onvergetelijk. Sinds 2009 leggen wij bruiloften vast in Spanje, Frankrijk, Nederland & Italië maar wij kiezen er nu voor om alleen intieme bruiloften te fotograferen en het liefst in Spanje en Nederland.

In 2019 lanceren wij een nieuw concept speciaal voor intieme Trouwerijen! Ons budgetvriendelijk concept geeft jullie de editorial look en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Spreekt onze fotografie stijl jullie aan en willen jullie een prachtig aandenken van de mooiste dag uit jullie leven, twijfel dan niet en boek snel jullie datum! Prijzen beginnen vanaf €1295,-

SPANJE & PORTUGAL

Portugal en Spanje zijn magische landen om te trouwen, veel van onze bruidsparen kiezen ervoor om hier in de buitenlucht te trouwen. Spanje & Portugal maken een trouwdag onvergetelijk, mooi weer, palmbomen en witte stranden de perfecte combinatie voor ons als fotografen.

Bruidsfotograaf in Spanje Valencia, Alicante, Denia, Javea, Ibiza, Mallorca, Barcelona, Malaga, Marbella, Tarifa, Trouwfotograaf in Portugal, Algarve, Aljezur, Sagres, Lagos, Albufeira, Tavira, Portimão

LUXE TROUWALBUMS

Stel je voor dat je eindelijk je trouwalbum in je handen hebt, het tastbare gevoel van alle mooie foto’s en het geluk als je elke pagina omslaat.

Wij ontwerpen en verzorgen Fine Art Luxe trouwalbums die elegant en tijdloos zijn! De mooie albums zijn met de hand gemaakt van hoge kwaliteit materialen en met veel oog voor detail.

Onze luxe trouwalbums hebben een linnen cover en hebben vele opties zoals jullie namen gedrukt op de voorkant.

Bruidsfotograaf Intieme Bruiloften

FILM FOTOGRAFIE

Rox and San zijn Bruidsfotografen en leggen Intieme Bruiloften & Elopements vast in Noord-Holland, Haarlem, Orangerie-Elswout, Amsterdam,  Zuid-Holland, Friesland Spain, Valencia, Alicante, Altea, Denia, Ibiza, Menorca, Mallorca, Malaga, Tarifa, Formentera, Marbella, Lisbon, Algarve, Barcelona, Madrid, Amsterdam, Paris, Algarve, Aljezur, Sagres, Lagos, Albufeira, Tavira, Portimão, Portugal

SUBMIT

FOLLOW US ON INSTAGRAM

@ROXANDSAN

Menu